Eirik Ildahl har skrevet manus for alt fra den morbide komedien «Hodet over vannet» til stripeserien «Pappa og Pestus». De mange prosjektene er preget av overskudd og rastløshet, samt en unorsk vilje til å lage tydelige sjangerarbeider. Når Ildahl nå selvpubliserer sine to nye scifiromaner, hva sier det om tilstanden i norsk forlagsliv?

Øystein Runde
Øystein Runde er tegneserieskaper kjent blant annet for superheltparodien Bjartmann, bøkene Olav Sleggja og Berserk, samt faktaboken Stamceller. Han har også skrevet tegneseriene Futen og De fire store.

2 KOMMENTARER

  1. Spennende 🙂 Takk 🙂 For en som ikke har norsk som morsmål er det en viss utfordring å kunne følge Øystein Runde (kanskje jeg er moden for «Bergenstesten» snart).
    Ellers hadde det vært supert med en utskrevet liste over alle personer, bøker og referanser som er nevnt. En del fikk jeg med meg (Aristoteles! Carlton Mellick! Og Robert McKees story, fordi den har jeg lest), men mye ble desverre borte siden jeg ikke orket å spille av samme sekvens om og om igjen til jeg endelig skulle skjønne hva som blir sagt.
    Med mindre, selfølgelig, dette er bare tenkt til folk som uansett etter første stavelsen vet hvem det er snakk om 🙂
    Anyway. Veldig underholdende 50 minutter.

  2. Hei, Christine! Tusen takk for det!

    Eg trur ikkje eg klarer huske alle referansene, men du kan spørre om det er noko spesielt! Det blir mykje når vi skal gjennom Eirik si karriere uansett, så det er imponerande at du heng med!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Legg inn din kommentar.
Fyll inn ditt navn her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.