Norsk tidsskriftforening deler hvert år ut prisen Årets tidsskrift. I år var det hele fem priser som ble delt ut, hvor Empirix fikk prisen for språk og formidling.

Juryen sier:

«Da Empirix ble grunnlagt i 2014, var det for å bøte på medienes manglende interesse for norske tegneserier. Målet var å styrke den offentlige samtalen om norske tegneserier og å øke interessen for sjangeren. Dette har Empirix oppnådd til gangs – tidsskriftet har både blitt et samlingspunkt for norsk tegneseriebransje og et sted der alle med interesse for sjangeren kan finne noe de liker. Dette er formidling på sitt beste: Illustrasjoner og tekst er av høy kvalitet og utfyller hverandre, og nettformatet er godt utnyttet. Empirix er en spennende verden der man stadig oppdager små perler, uten å gå seg bort på veien.»

Dette er selvfølgelig noe vi er veldig stolte av. Og glade for. Og ikke minst viser det hvor mange bra folk som skriver for tidsskriftet vårt. Vi jobber hele tiden for å gjøre norsk tegneseriekritikk bedre. Vi vil at den skal bli enda mer tilgjengelig og enda mer interessant. En pris som dette viser at vi er på riktig spor. Takk til deg som har fulgt oss så langt, og velkommen til deg som er ny leser.

Herfra blir det bare bedre!

Vi gratulerer også Samtiden, som fikk prisen for Årets tidsskrift, og Agora, Norsk barneblad og Tidsskrift for den norske legeforening som også fikk priser under samme utdeling.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Legg inn din kommentar.
Fyll inn ditt navn her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.