Karstein er ute med ny bok, Jeg elsker alle, på Überpress. 

Etter Kunstakademiet flyttet Karstein til Finland. Han er dermed et vandrende foto av hipster-Oslo 1997, og er unikt kvalifisert til å svare på spørsmålet om ALT VAR BEDRE FØR. En trøtt men uregjerlig serieskaper drar også Øystein med seg inn i temaer som finske pronomen, dating, Nemi, ketamin og Margarin.

Øystein Runde
Øystein Runde er tegneserieskaper kjent blant annet for superheltparodien Bjartmann, bøkene Olav Sleggja og Berserk, samt faktaboken Stamceller. Han har også skrevet tegneseriene Futen og De fire store.

EN KOMMENTAR

  1. Karstein er kul og smart, men dette blir altfor dypt for meg asså. Bedre at folk som er oppagdgående nok til å bry seg om kultur, meninger, tegneserier med dypt innhold, bøker, og sånt sjekker ut dette.
    … anyway, Jeg har akkurat fått meg en 8BitDo microswitch controller og har tenkt å kose meg med litt 8 og 16-bit arcade retrospill i MAME i helga istedenfor alle dette intelligente kulturgreiene. Jeg mener.. humor, sarkasme, kynisme, folk fra Finland, hva er det? Eksisterer det greiene egentlig? eller er vi, som verdens rikeste person Elon Musk mener, bare et program i et stor datasimulering? Uansett, hyggelig å møte deg på Teddys Øystein. Karstein har jeg jo møtt før. mvh, MrtnR.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Legg inn din kommentar.
Fyll inn ditt navn her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.