Kort vei mellom tanke og ferdig produkt, ingen plagsomme redaktører eller kommersielle hensyn: serietegnerne på Instagram gjør akkurat hva de vil, og står derfor bak noe av det beste og det dårligste innholdet jeg kommer over i løpet av en dag på nett.

Her er noen serietegnere du bør kan se nærmere på.

Weird Helga

@weirdhelga

Instagram lar deg kategorisere innholdet ditt, så folk lettere kan finne det i kaoset. Denne L.A.-baserte artisten markedsfører seg selv som parkeringshus-/ plass, og har med dette dratt inn 26,4k følgere, som hun deler små illustrasjoner eller tegnede snutter med comic sans-font, dramatisk lydspor og oftere enn ikke med sin egen rumpe i hovedrollen. Stilmessig ser det ut som hun har funnet den perfekte kombinasjonen av MS Paint og LSD, og jeg setter alltid pris på snuttene, selv om jeg foretrekker å ikke se dem på trikken.

https://www.instagram.com/p/BeY0ogihSwh/?taken-by=weirdhelga

Luke McGarry

@lukemcgarry

Født i England, og i likhet med Weird Helga bosatt i Los Angeles, Luke McGarry er kjent for å tegne i Mad, og mindre kjent for serien “Sad Chewie”, som utelukkende handler om at Chewbacca er trist fordi (spoiler) Han Solo er død. McGarry betrakter livet i L.A, som han ikke alltid skjønner, men han hater Trump, og han er en av de beste til å gjøre det.

Ramin Nazer

@raminnazer

Ramin Nazer kombinerer spenstige fargevalg og uttrykksfulle illustrasjoner med tidvis melankoli, kortere poenger eller refleksjoner rundt kreativitet og deadlines, men der innholdet lett kunne endt opp i forglemmelige memer (jeg nekter å si memes), er Nazers kunst noe jeg gjerne kunne hatt på veggen, og alltid stopper opp ved i instastrømmen. Med kun 3990 følgere kan du fremdeles oppdage ham før han ble kul.

Comic Book Ads

@comicbook_ads

Nostalgikerne blant oss vil sette stor pris på denne kanalen, en hyllest til tiden hvor superheltblader fremdeles slapp unna med annonser om røntgenbriller, treningsprogrammer som ville få deg til å se ut som Hulken, og maskinpistoler til hjemmebruk kalt “Big Dick”.

https://www.instagram.com/p/BiAdQC1h3qD/?taken-by=comicbook_ads

#Dickpicoftheday via @it_came_from_beyond_planet_x

A post shared by Comic Book Ads (@comicbook_ads) on

Har du noen tips? Send dem til Davidskaufjord ved gpost dot com.

@davidskaufjord

—>

A post shared by David Skaufjord (@davidskaufjord) on

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Legg inn din kommentar.
Fyll inn ditt navn her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.