Kort vei mellom tanke og ferdig produkt, ingen plagsomme redaktører eller kommersielle hensyn: serietegnerne på Instagram gjør akkurat hva de vil, og står derfor bak noe av det beste og det dårligste innholdet jeg kommer over i løpet av en dag på nett.

Her er noen serietegnere du bør kan se nærmere på.

Weird Helga

@weirdhelga

Instagram lar deg kategorisere innholdet ditt, så folk lettere kan finne det i kaoset. Denne L.A.-baserte artisten markedsfører seg selv som parkeringshus-/ plass, og har med dette dratt inn 26,4k følgere, som hun deler små illustrasjoner eller tegnede snutter med comic sans-font, dramatisk lydspor og oftere enn ikke med sin egen rumpe i hovedrollen. Stilmessig ser det ut som hun har funnet den perfekte kombinasjonen av MS Paint og LSD, og jeg setter alltid pris på snuttene, selv om jeg foretrekker å ikke se dem på trikken.

https://www.instagram.com/p/BeY0ogihSwh/?taken-by=weirdhelga

Luke McGarry

@lukemcgarry

Født i England, og i likhet med Weird Helga bosatt i Los Angeles, Luke McGarry er kjent for å tegne i Mad, og mindre kjent for serien “Sad Chewie”, som utelukkende handler om at Chewbacca er trist fordi (spoiler) Han Solo er død. McGarry betrakter livet i L.A, som han ikke alltid skjønner, men han hater Trump, og han er en av de beste til å gjøre det.

Ramin Nazer

@raminnazer

Ramin Nazer kombinerer spenstige fargevalg og uttrykksfulle illustrasjoner med tidvis melankoli, kortere poenger eller refleksjoner rundt kreativitet og deadlines, men der innholdet lett kunne endt opp i forglemmelige memer (jeg nekter å si memes), er Nazers kunst noe jeg gjerne kunne hatt på veggen, og alltid stopper opp ved i instastrømmen. Med kun 3990 følgere kan du fremdeles oppdage ham før han ble kul.

Comic Book Ads

@comicbook_ads

Nostalgikerne blant oss vil sette stor pris på denne kanalen, en hyllest til tiden hvor superheltblader fremdeles slapp unna med annonser om røntgenbriller, treningsprogrammer som ville få deg til å se ut som Hulken, og maskinpistoler til hjemmebruk kalt “Big Dick”.

https://www.instagram.com/p/BiAdQC1h3qD/?taken-by=comicbook_ads

#Dickpicoftheday via @it_came_from_beyond_planet_x

A post shared by Comic Book Ads (@comicbook_ads) on

Har du noen tips? Send dem til Davidskaufjord ved gpost dot com.

@davidskaufjord

—>

A post shared by David Skaufjord (@davidskaufjord) on

David Skaufjord er regissør og manusforfatter, med bakgrunn som serietegner. Han henger til vanlig ut på daskfjord.com.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Legg inn din kommentar.
Fyll inn ditt navn her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.