Member Directory

Mangafrelst mangaredaktør og mangaoversetter for Outland forlag, som håper litt av mangamanien kan smitte over på flere.

Zarina Saidova er en illustratør, tegneserieskaper og redaktør for tegneserieforlaget Træsh. Hun har i 2023 nettopp tatt sin masterutdanning på Kunsthøyskolen i Oslo og startet å jobbe som freelancer for agenturet ByHands. Hun kom til Norge fra Kasakhstan i 2005 sammen med moren sin, og kjemper nå for å bli i Norge etter en utvisningsprosess.

Tegner, skribent og meddriver av et forlag med stor F, Foot Books. Holder for tiden til i Leipzig, Tyskland.

Studerer allmenn litteraturvitenskap og europeiske språk. Redaktør i Filologen tidsskrift og tidligere kulturjournalist i Under Dusken.

Dansk litteraturkritiker og kulturjournalist. Han anmelder tegneserier i Politiken og skriver om litteratur og mye annet i Atlas Magasin.

Svensk bibliotekar, serietegner och litteraturkritiker.

Bruker uforholdsmessig mye tid på å saumfare kulturlivet for skeive historier. Har master i engelsk litteratur fra UiO og frilanser som kritiker.

Illustratør og grafisk designer.

Falt i tegneseriegryta som barn i Frankrike, og har ennå ikke klart å krabbe ut. Leser alle sjangre, i alle formater, fra alle verdens hjørner. Jusprofessor på dagtid.