Outland er en av Norges mest kjente kjedebutikker for tegneserier, rollespill og tilsvarende effekter. De har også i flere år gitt ut mindre utgivelser på eget forlag.

I et blogginnlegg 9. juni annonserer Outland at de nå overtar utgivelsen av kommende Lille Sprint-album i Norge, samt en norsk oversettelse av den Wagner-baserte franske serien Sigfrid  av Alex Alice.

Mange norske tegneseriealbum er vanskelige å få tak i når de først forsvinner fra hyllene i dagligvarebutikkene. Et av målene til Outland er at hele serier skal være tilgjengelig for salg slik at interesserte lesere kan få med seg alle utgivelsene.

– Vi stiller litt annerledes enn andre som gir ut tegneserier i Norge idet vi primært driver en butikk, ikke et forlag. Det betyr at økonomien ikke avhenger av en enkelt utgivelse. Det gir oss litt andre muligheter, og lar oss prøve oss litt mer fram. Selv om noe ikke selger som forventet, kan vi beholde det, og ha det tilgjengelig for dem som ønsker, så lenge vi har opplaget, sier Ellen Bergheim i Outland.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Legg inn din kommentar.
Fyll inn ditt navn her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.